fbpx

Vill ni växa?

Swedish Scaleups är ett samverkansprojekt för innovativa bolag i Eskilstuna, Linköping, Norrköping, Uppsala, Västerås och Örebro som är redo skala upp.

5Rityta 1

Genom Swedish Scaleups får ni kostnadsfri tillgång till den samlade kompetensen från tio företagsinkubatorer och science parks samt kontaktytor till storbolag och akademi.

Vi skapar tillväxt

Viljan att växa ligger i många företags DNA. Men att ta nästa steg på tillväxtresan i en globaliserad värld i ständig förändring är inte lätt. För att lyckas krävs skalbara affärsmodeller, tillgång till finansiering, rätt mix av kapital, en flexibel organisation, smarta chefer och förmågan att attrahera spetskompetens. Det är för att hjälpa bolag genom dessa tillväxtbarriärer som Swedish Scaleups finns.

Vi skräddarsyr insatserna

Vi har program för företag som är i början av sin tillväxtresa och för bolag som är redo att skala upp på en högre nivå. Våra insatser sker genom kunskapsöverföring i grupp och i individuellt skräddarsydda handlingsplaner. Vi erbjuder hjälp med kompetensutveckling, kapitalanskaffning, internationalisering, hållbarhet och allt annat som krävs för att ge företag kraft att växa.

Våra program

Scaleup

Är vårt mer avancerade program för mogna bolag som är redo att satsa mot en kraftig tillväxt. Programmet skräddarsys efter företagens behov med fokus på kapitalanskaffning och internationalisering

Tillväxtsupport

Är vårt mer grundläggande program för mindre tillväxtföretag med mer mångfacetterade utvecklingsbehov. Programmet utformas individuellt för att hjälpa bolagen att förverkliga sin potential.
Redo att skala upp?

Vi hjälper er att växa!

Vi finns till för att ge företag den kraft och kompetens de behöver för att ta nästa steg på sin tillväxtresa. Ansök om en plats i Swedish Scaleups så hjälper vi er att förverkliga er potential.

Vilka är Swedish Scaleups?

Swedish Scaleups är ett samverkansprojekt mellan Create Business Incubator, Inkubera, Munktell Science Park, Norrköping Science Park, Science Park Mjärdevi, Alfred Nobel Science park, Uppsala Innovation Centre, Lead, Vreta Kluster och Västerås Science Park.

Projektet är finansieras av EU-medel via Tillväxtverket och pågår fram till sommaren 2021.  

Projektet har två långsiktiga mål. 

1. Att ge stöd till innovativa tillväxtbolag i regionen. 

2. Att etablera en hållbar storregional plattform för tillväxt som integrerar kommunala, regionala och nationella tillväxtagendor och kan leva vidare efter projektet avslutats.

Med finansiering från

Missa inget från Swedish Scaleups

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter accepterar jag Swedish Scaleups integritetspolicy.